Γιατί εμάς

Στη Geoscience O.E. χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της Γεωπληροφορικής, τις οποίες και εφαρμόζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

.

Ποιους αφορά

Τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφόρησης (G.I.S.), είναι σύγχρονα εργαλεία υποστήριξης, λήψεων αποφάσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Απευθύνονται εξίσου, μέσα από ένα πλήθος εφαρμογών που προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις, στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα καθώς και στην Τοπική αυτοδιοίκηση.

Ρωτήστε μας

Οι συνεργάτες στη Geosciences O.E. βρίσκονται στη διάθεση σας, για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το επιστημονικό μας αντικείμενο

Η Εταιρεία

Η Geosciences ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα νέων ατόμων με γνώση, όραμα, επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ευρύτερο τομέα του γεωπεριβάλλοντος και της γεωπληροφορικής.

Γεωπληροφορική

Οι αυξανόμενες ανάγκες στον σχεδιασμό, στην ανάλυση και στη διαχείρηση γεωγραφικών πληροφοριών, καθιστούν την επιστήμη της γεωπληροφορικής ένα αναπόσπαστο εργαλείο κάθε επιχειρηματικού και επιστημονικού κλάδου.

Μελέτες

Η ορθολογική προετοιμασία για κάθε έργο, προϋποθέτει την εκπόνηση μιας συστηματικής, αναλυτικής, επιστημονικής και τεχνικής μελέτης, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξή του.

Υπηρεσίες Συμβούλου

Η επίτευξη ενός στόχου για εμάς, αποτελεί πρόκληση, η οποί αμέσα από την γνώση, εμπειρία και σκληρή δουλειά, ολοκληρώνεται πάντα με επιτυχία.

Στόχοι μας

Η Geosciences έχει σαν στόχο να προσφέρει υπηρεσίες, να ενημερώνει το κοινό και να προωθεί τις εξελίξεις στον χώρο της γεωπληροφορικής και των πληροφοριακών συστημάτων, να παρέχει συμβουλές οργάνωσης και επιχειρηματικότητας, καθώς και να αναδεικνύει τα ποιο επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Τα έργα μας

Επικοινωνία

Ξενοφώντος 21,

56430, Σταυρούπολη

231 231 44 24