Η Εταιρία

Η Geosciences Ο.Ε ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα νέων ατόμων με γνώση, όραμα, επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ευρύτερο τομέα του γεωπεριβάλλοντος και της γεωπληροφορικής.

Η στελέχωσή της, αποτελείται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (γεωλόγοι, γεωγράφοι, μηχανικοί και αναλυτές – προγραμματιστές), αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία αυτών, για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα γεωπεριβαλλοντικών επιστημών (περιβάλλον, γεωλογία, γεωφυσική, υδρογεωλογία, λογισμικά, γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών) και τεχνολογιών καθώς και υπηρεσιών συμβούλου (περιβαλλοντική νομοθεσία-διαχείριση, αναπτυξιακά-συγχρηματοδοτούμενα έργα), τόσο σε ελληνικές όσο και διεθνείς επενδύσεις.

Σκοπός μας είναι οι ειλικρινείς και μακροχρόνιες συνεργασίες. Καλύπτουμε άμεσα και αδιάκοπα οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει σε έργα που έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε.

Δυνατά μας σημεία είναι η συνέπεια, η εργατικότητα και το ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Είμαστε δίπλα στον πελάτη, από τη στιγμή της πρότασης και υλοποίησης, μέχρι την υποστήριξη και διατήρηση του έργου. Στοχεύουμε στη δημιουργία  και ανάπτυξη ισχυρών δεσμών συνεργασίας. Τα έργα που αναλαμβάνουμε ανεξαρτήτως μεγέθους, αποτελούν για εμάς επένδυση και ταυτόχρονα την  καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς μας.

Η στρατηγική μας ακολουθεί το τρίπτυχο «εντός στόχων – εντός χρονοδιαγράμματος – εντός προϋπολογισμού». Συγκεκριμένα, κάθε έργο που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να υλοποιήσουμε βασίζεται στις πραγματικές ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη μας. Σχεδιάζεται με τρόπο τέτοιο ώστε με το πέρας του έργου, η υλοποίηση να είναι εντός των αρχικών χρονικών ορίων, εντός των προδιαγραφών – στόχων που έχουν οριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη και εντός του συμφωνηθέντος προϋπολογισμού.

Επισκεφθείτε το νέο γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη στην οδό Φράγκων 19, στον 5ο όροφο και ανακαλύψτε τις πρακτικές λύσεις/προτάσεις μας για εσάς και την επιχείρησή σας.

Ξενοφώντος 21,

56430, Σταυρούπολη

231 231 44 24

Στόχοι μας

Η Geosciences έχει σαν στόχο να προσφέρει υπηρεσίες, να ενημερώνει το κοινό και να προωθεί τις εξελίξεις στον χώρο της γεωπληροφορικής και των πληροφοριακών συστημάτων, να παρέχει συμβουλές οργάνωσης και επιχειρηματικότητας, καθώς και να αναδεικνύει τα ποιο επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Τα έργα μας

Επικοινωνία

Ξενοφώντος 21,

56430, Σταυρούπολη

231 231 44 24