Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου πραγματοποιεί επιστημονική διημερίδα με θέμα: «Ένα Μέλλον για το Δέλτα», την Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου και οι ώρες διεξαγωγής της θα είναι  9.30 – 17.00 την πρώτη ημέρα και  10.00-14.00 τη δεύτερη.

Στη διημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα, οι δράσεις και τα έργα που υλοποίησε ο Φορέας Διαχείρισης την τελευταία δεκαετία, η αξιολόγηση των μετρήσεων για τις φυσικοχημικές παραμέτρους από τους σταθμούς μέτρησης του υγροτόπου, καθώς και τα αποτελέσματα του προγράμματος παρακολούθησης του Προγράμματος Εποπτείας (οικότοποι, φυτά, θηλαστικά, πουλιά, ερπετά – αμφίβια, ψάρια, ασπόνδυλα).

Την πλευρά της Geosciences, θα εκπροσωπήσει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας Σακκάς Γιώργος, ο οποίος και θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του έργου που ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Ιούνιο του 2015, με τίτλο  Εφαρμογή και χρήση των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στη διαχείριση και προστασία του Εθνικού Πάρκου (η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, 11:00-11:30)

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της επιστημονικής διημερίδας δείτε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επισκεφθείτε το επίσημο site του Φορέα εδώ.